Hemligstämplat?



Kan ni gissa?

Godmorgon

Yes hallå på er, är ni lika taggade till Valborg som jag är? Fast ändå inte...

Denna Valborg blir speciell... Detta år... 

Lägger upp lite morgonpics 






Inte redo för skolan





Låt dom inte se mig svag

Nu går jag ut med det, jag skiter fullständigt i vad ni tycker om mej.
 

Jag vet att vissa försöker få mej att må dåligt. Och här varsågod hoppas ni njuter ordentligt när ni får läsa detta. 
"NI HAR LYCKATS",  well grattis. Hoppas ni är såååå lyckliga nu, firar loss ordentligt. 
 
För jag kan inte sova länge, det blir too much. Jag får mardömmar om allt. 
 
just nu har ni lyckats få mitt liv att gå ned men det går upp snart igen. För allt kommer vända sig snart igen, looovar. 
 
Så ni tror att det ligger 0-1, men babes det är bara början...
 

Min ursäkt.

Förlåt för att jag inte haft möjlighet till internet, mina föräldrar gav mej förbud.. Vi behöver inte gå in på detaljer men iallafall så ska jag försöka nu. 
 
 

Toppendag

Bra dag, med rosett. Ännu bättre med sol.
Fan passa på att gå ut i solen nu och skaffa lite bränna är ju helt kritvit haha... Så sjukt snyggt att va brun 







Ingen kan sätta ord på saknaden.

Shit vad jag har gråtit, hela natten. När jag väl har somnat har jag drömt om hur allt löst sig. Tills jag vaknar upp och inser att allt är lika förjävligt som igår. 

Saknade älskade bästavän.



Trött + redovisning

Lite ångest nu innan redovisningen, hur ska jag framföra arbetet när jag inte ens förberett mej? Jo ni fattar alltså hur stressigt läget är. Så idag stänger jag in mig på rummet med musik. 


Feminism

Många människor säger liksom shut up om ditt feminismsnack och sen himlar de med ögonen. Ungefär såhär beskriver jag det:
 
du vill ha bacon men inte tänka på grisen som slaktas brutalt. Lever ett lidande liv.
 
du vill ha billiga jeans men inte tänka på barnarbetet i fattiga länder.
 
du vill att tjejer ska hålla tyst om feminism och våldtäkter men inte ens kunna tänka dig hur det känns att gått igenom.

Bebis

Det här är varför jag älskar får, såååå sjukt söta. Detta kommer alltså högst på önskelistan!


Dagens

Idag red Malou och jag vid galoppsträckan. Haha pigga Rabat, kom hem helt svettig men fortfarande pigg. Knasboll 


Stan idag❤️

Drog in till stan lite spontant !👊



Tea ha ridit min ponny❤️





Mamma tar mej till överraskningsmiddag💘




Åkebo, drömplatsen






Hon ska aldrig, aldrig, aldrig skylla sig själv och det vet ni.

Härom dagen fick jag igång en disskution mellan mig och en som vi kan kalla "R". Vi pratade om våldtäkter och det blev ett jävligt gnäll så tillslut bara lämnade jag, men helt röd i ansiktet och arg på män som inte inser att "sluta våldta" kan vara ett alternativ. 
 
En person blev våldtagen ganska nära där jag bor. Området är lite mer "tattigt". Och jag och "R" har helt olika åsikter. 
 
R- om man vet att det är ett riskområde så tar man ju risken. Jag menar man går ju inte dit till ett område där invandare bor och ropar att man röstar på SD. 
 
Jag: Fast hon ska ju fan kunna gå vart hon än vill, kunna dricka så mycket hon vill och gå runt i vilka kläder hon vill och inte tänka "åh nej den tröjan kan jag inte ta, då blir jag våldtagen". Och jag ser inte logiken i att du byter rollerna för är den som blir våldtagen är då förövaren och den som våldtar är offret? Märker man inte hur hjärntvättat det låter? 
 
R- Fast nu är det ju så att man vet ju vilka ställen man riskerar att bli utsatt vid innerst inne vet man ju det.
 
Jag: Nej , kan du förklara för mig? För någon dag sen ville en 35 åring ta på mina bröst, en vuxen? Kunde lika gärna vart min pappa. 
 
R- Men då var du nog vid tattarställen så som mcdonalds. 
 
Jag: Faktiskt nej, där har du helt fel. Jag var på bikbok, i en jävla klädaffär. Om du ser det som ett otillåtet ställe så fattar jag inte hur du tänker. Vart ska jag gå och köpa kläder utan att bli utsatt? 
 
R- Fast då får du väl stanna hemma då och låsa in dej. 
 
Jag: Vart ska jag få min utbildning när vart jag än vrider och vänder mig får jag höra sexuella kommentarer av både folk jag känner och inte gör. 
 
Sen kommer jag inte ihåg resten, men han sa flera gånger hon får väl skylla sig själv.
Och idag fortsatte det: 
 
R- det var en person som omkom idag, blev skjuten. 
 
Jag: Jaja men om man går ut får man väl räkna med att man kan bli mördad, han kanske till och med klädde ut sig till en pricktavla eller något. Man fattar väl att man får räkna med att bli skjuten liksom herregud. Sa personen verkligen nej? Den kanske trodde det var på skoj.
 
R: Haha.
 
Jag: För inte alls länge sen våldtogs flera barn på ett dagis av en personal. En tjej var 4 år. Och du menar alltså att man ska inte ska gå ut till utsatta ställen, för denna flicka var på sitt dagis? Och hur tror du hennes framtid blir? I tonåren när någon frågar på sanning och konka hur gammal hon var när hon blev av med oskulden? 
 
4 fucking år. På sitt eget dagis, där sin trygghet ska vara. Och inte bara hon utan flera barn. Ska sexistiska kommentarer och sexuellt tvång bli en del av vardagen? Nej där har ni fel.
 
så en fråga till er, är "R" en man eller kvinna? Gissa. 
 

Drama

Sjukt mycket drama idag, vill bara dra in till stan. Träffa Goa kompisar och glömma att deppa eller nu vad jag gör hahah 😂 



Idag var maten usch, blev lite shopping av toast istället med fina vän❤️




Är inte jag värd en vettig kille för hur långt ner tröjan är?

Sjukaste jag hört på länge nu. På facebook sprids en video hit och dit. Om just att om man lägger ut vågade bilder så kan man inte förvänta sig en bra kille, och hur är den logiken där? För jag ser INGEN. 
 
 
Så alltså förlorar man sitt värde, sina bra sidor om man lägger ut en bild som visar brösten lite extra. För det är ju såå hemskt. Men vem är det som bestämmer när jag har förlorat mitt värde? eller mina bra sidor? Får man minus varje cm ner från halsen tröjan inte täcker eller? Vem fan kan dömma mig, vad har den för makt att veta hur det känns att gå i mina skor. varje upplevelse och fight i mitt liv. Varje steg bakåt och varje steg frammåt? 
 
Jag lägger ut vilken bild jag än vill, brösten rätt upp i profilbilden på facebook, instagram och twitter. Du har ändå ingen rätt att dömma mig. Du har inte makten att säga vad jag förtjänar och vad jag inte gör. 
 
Samtidigt är det ganska dubbelmoral, när dessa personer som delar och gillar faktiskt har bilder som det står "dont judge me, bla bla bla" och sen gör dom själva upp osynliga regler, bullshit.

vad tror ni?

Sorry bloggen för jag la dig åt sidan. Men nu kanske vi har en lösning?
Jag har bestämt mig för att göra en makeover på denna blogg. Kanske inte utsidan utan texten som skrivs, min vardag som jag kommer uppdatera minst 3 gånger per dag? Och inte bara stall,stall,stall & stall.
 

Tävling imorgon!

Idag får Rabat lite skönhetsbehandling, lite träning på släpet och allmänt mys. För att det är tävling på g ju! Åkebo imorgon, bara få runt henne! ❤️😬

Foto: Amanda Ö



Bästa du❤️

Foto: Amanda Ö 


hoppning på g

Idag blir det hoppa lille gul, Amanda va gullig och skulle med och fotta lite. Schysst! 
 
 

RSS 2.0