Min drömkille *_*

Ahhh shit va snygg han är, man dör ju lite lätt

Guldvänner

Idag är jag ännu mer starkare. Ikväll blir ingen deppkväll utan ikväll myser jag till det och helar mig själv bit för bit. Och om jag har tur är jag ännu starkare imorgon till och med. Jag vill tacka alla mina söta vänner som skickat fina meddelanden idag, det har värmt jättemycket. Både tjejer och killar har funnits där för mig och det är jag tacksam över. Puss 
 
 
 
Foto: Amanda Ö
 
 

Dom kvällarna

Dom kvällarna då tårarna rinner ner som floder från min kind. När varje hjärtslag är en utmaning, när jag säger jag vill inte jag vill inte men livet fortsätter. När mina kuddar är fyllda med tårar och alla i huset sover. När jag intalar mig själv att allt kommer bli bra. Men inte idag. Inte inatt. Men snart kommer solskenet lysa igenom. 

Snart ska jag visa dom. 
Jag ska visa dom hur jag klarade mig andetag för andetag. Hur jag grejade det tillslut. Alla leenden vid frukostbordet och alla tårar rätt ner i kudden på natten. Mitt hjärta är starkt. Det har blivit nertrampat många gånger om, lurat och blivit spottad på. Men det dunkar exakt som det ska, och jag lever. 

Jag vill bilda en mur. Såga isär alla känslor utanför och bilda ett hårt skal. Aldrig kunna känna några känslor med någon för då är det kört. Då har den personen chansen att såra mig, trampa mig på tårna och sticka en kniv i ryggen. Precis som dessa andra gånger. 

Fast jag hör rösten i mig säga "kom
Igen Agnes, ett andetag till du klarar det". Sen brottas jag med ångesten hela natten. Den kramar mig hårt och lägger sig tätt intill. Ändå försöker jag så gott jag kan att kravla mig ur den. 




Sommar 2014 komsi

Du vet när solen lyser igenom gardinen och du vaknar lättsamt. Du vet när du vill gå ut i linne men stoppas av den lätta vinden som visar att det ändå är lite kyligt och du tar på dej en skinnjacka och kliver ut osminkad. 
 
Jag längtar efter att grilla med några kompisar och vara ute hela dygnet. 
Kunna gå ut osminkad och köpa en glass. Umgås med killar och bara dra iväg och skicka ett sms till mamma att man kommer hem imorgon. Det är sommaren 2014 jag längtar efter. Denna sommaren kommer bli bäst, jag har dessa finaste vänner runt mig. Dessa vänner jag kan vara med dygn in och dygn ut utan att tröttna. 
 
Känner ni igen denna känslan? Den tar över mitt liv just nu, sommar kom fooooort!'
 
 
 

världens finaste

 
 
 
 

Bebis




Snabbuppadatering


Pigg Rabat 

Varför jag kämpar för det jag tror på - feminism

I min närhet så blir tjejer uttnyttjade, i min närhet så svälter 13 åriga tjejer sig. Och jag är trött på att vara uppväxt med att kallas "bra för att vara tjej" i sporten. Jag är trött på att låta killar sänka mig och mina girls. Jag är trött på att tvinga mina kompisar som är fucking 13 år att äta. 
 
Jag är trött på att höra grova skämt om tjejer som blir våldtagna av skrattande killar som tycker det är en lek. Jag är trött på tjejer som får ont i huvudet för att dom inte ätit. För att ingen sätter hårt mot hårt.
 
Jag är trött på folk säger att jag är tjock för att jag inte har en anorexia kropp. För att jag faktiskt åt min frukost så jag ska orka dagen, men väljer ändå att få förolämpas. Jag är trött på uttrycket "om man ska vara fin får man lida pin". För jag faktiskt är fin men jag utsätts ändå för kommentarer för att min kropp inte ser som en modell som blev hämtad utanför anorexiakliniken. 
 
Och under tiden jag ätit har jag fått bli utsatt för att bli kallad tjock hela 40 gånger under min lunch.
Men konstigt nog väger jag det som man ska väga i min ålder, hur kan vetenskapen säga att jag väger jättebra medans killarna öser ner kommentarer på mig. 
 
Någon av mina vackra vänner, några i min familj eller släkt ska någon gång utsättas för sexuellt tvång. För att killar faktiskt skämtar i dagens samhälle om att var tredje tjej ska bli utsatt för våldtäkt. 
 
Att killar leker livet ut med högre löner, och att kunna få utsätta unga såsom äldre kvinnor för sexuellt tvång och chansen är 98% att man slipper fängelse.
 
Du kan ta mig som en bitterfitta, men jag gör det jag fortfarande har hoppet för - jämställdhet. 

Att mina framtida barn ska få chansen att växa upp i ett samhälle som fungerar med att mamma har likadan lön som pappa. Och om jag någonsin skulle få höra att min ev framtida dotter blivit utsatt på något vis kring hennes kropp eller hennes kön, att hon inte räcker till. Att hon inte kan ha "killfärg" eller något sånt. Då skulle jag leta reda på de personerna som fått för sig det och banka in jämställdhet i deras huvuden tills dom fattar hur man behandlar varann med respekt!
 
Jag är bara 13 år och har redan blivit straffad för mitt kön, killar som gått överstyr. Vuxna män som tryckt ner mig. Unga pojkar som suttit och kallat mig tjock medans jag ätit, Och jag redan svält mig själv för deras skull tills jag vaknade upp ännu starkare. Redo att kämpa för mina vänner. Mitt kön. Mig själv. Min mamma. Mina syskon. 
 
Så det är varför jag kämpar, för att feminister är dom som faktiskt märke till dagens stora orättvisor,och jag är en av dom.

Skidresa 👌

Om ni undrar varför inte bloggen har uppdateras är för att semestern kommit i första hand, imorgon börjar bloggningen igen. 

Testat & klart - uddaste drycken




Där satt den !




Värsta dagen på länge

Det kommer ta så jävla lång tid att fixa allt. Allt är helt förstört nu liksom. Självförtroendet ligger på botten och varje gång jag är ledsen kommer andra historier upp varför jag suger så mycket. 

Det går inte att förklara något, kommer inga ord. Trappan till toppen bara kraschade och föll ner - ungefär så känns det nu. 





Familjedag ❤️

Idag blir det en familjedag med mamma + mormor och morfar. Kände att jag måste passa på medans jag har dom. Familjen är ju trots allt det viktigaste för mig och jag måste vara tacksam för att jag faktiskt har dom. Finns många barn som inte har sådana personer i sitt liv som jag har. 

Speciellt är det ju lite extra sött när mormor och morfar har denna gamla söta kärleken som aldrig dör. Lite då och då får man höra små gulliga smeknamn som "gumman" när dom pratar till varann. Shit va gulliga! 


Jag har stora saker pågång nu! tack mamma och pappa för att vi alltid kan förhandla om saker som är viktiga för mig och jag har ju trots allt blivit äldre. Ni accepterar det bra och jag hoppas vi kan hålla denna tilliten och friheten ni gett mig! Önskar jag kunde skriva ut detta med stora bokstäver men det får vänta lite... Kan ni gissa vad det är jag fått frihet till? 

Mys pys i strandkanten 

Så jävla fel!

Här står det si och så om hur tjejer ska se ut, för en fotomodellskropp med alla mätningar här och där!  Sen när vi kommer till killarnas, vart försvann mätningarna? Så jäkla orättvist! Hittade denna sida... Shit va arg man blir! 




Mamsen

Är vi Lika? Skiljer ju lite på åren kan man säga 



RSS 2.0